Ihonhoito


Apteekista saat apua ja neuvoja ihonhoitotuotteiden yksilöllisissä ja ihokohtaisissa valinnoissa. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin, tieteellisesti tutkittuihin merkkituotteisiin, joita saat vain apteekeista. Valikoimassamme olemme keskittyneet Avene-tuotesarjaan, joka on apteekissamme esillä laajasti. Lisäksi valikoituja tuotteita on tarjolla Favora, Aco, Decubal ja Sebamed-ihonhoitosarjoista.

Meillä on käytössä Avene-ostoetukortti: Jokaista yli 20 euron Avene-ostoksesta saat korttiisi leiman. Kerättyäsi 10 Avene-tuotteen ostoleimaa, saat 50% alennuksen seuraavasta ostamastasi Avene-tuotteesta.

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »