Ihonhoito


Apteekista saat apua ja neuvoja ihonhoitotuotteiden yksilöllisissä ja ihokohtaisissa valinnoissa. Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin, tieteellisesti tutkittuihin merkkituotteisiin, joita saat vain apteekeista. Valikoimassamme olemme keskittyneet Aco ja Favora -tuotesarjoihin. Lisäksi valikoituja tuotteita on tarjolla Avene, Bella, Bellavita, CeraVe, La Roche-Posay sekä Sebamed-ihonhoitosarjoista. 

 

ACO on vuonna 1939 lanseerattu pohjoismainen apteekkikosmetiikkabrändi. ACOlla on Ruotsissa oma tutkimus- ja tuotekehityslaboratorio, joka kehittää ihonhoitotuotteita pohjoismaisille markkinoille. Tänä päivänä ACO on johtava pohjoismainen apteekkikosmetiikkabrändi.

ACOlle laadukas ihonhoito tarkoittaa huolellisesti valittuja raaka-aineita. Tuotteiden koostumus on huolellisesti suunniteltu ja teho on etusijalla – jokaisella ainesosalla on tietty tarkoitus. ACOn tuotteet on suunniteltu sopimaan pohjoiseen ilmastoon, kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille – ACOlle on tärkeä ottaa huomioon myös herkkä iho.

Kasvojen- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi ACOlta löytyy tehokkaasti suojaavat aurinkotuotteet koko perheelle sekä omat tuotesarjat mm. vauvojen ihon hoitoon, aknesta tai ihottumasta kärsivälle iholle sekä intiimihygieniaan.

 

 

 

Favora on laadukas apteekkikosmetiikkasarja, jonka tarjoaa tuotteissaan sen kaikkein tärkeimmän: kosteutuksen ja ravintoaineet, joita iho tarvitsee näyttääkseen säteilevän kauniilta ja hyvinvoivalta. Kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Tuotekehityksessä on huomioitu erityisesti allergiset, herkkäihoiset, astmaatikot ja tuoksuyliherkät. Pakkausten Allergiatunnus takaa, että tuotteet eivät sisällä hajusteita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineosia.